ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День знань в Тульчинському районі

Дата: 03.09.2015 15:39
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Святкування 1-го вересня пройшло у всіх школах Тульчинського району. Це свято мудрості, доброти, людяності зібрало на шкільні подвір’я учнів, батьків, дідусів та бабусь, учителів. Свято першого дня осені стало безперечно всенародним.

Днем знань розпочали новий навчальний рік 34 загальноосвітні навчальні заклади. У всіх школах виконані поточні ремонти шкільних будівель, роботи по заміні вікон, придбано меблі.

У 2015-2016 навчальному році за шкільні парти сіли 4678 учнів, серед яких 525 першокласників та 296 одинадцятикласників.
Зміни в політичному, соціально-економічному житті нашої країни, зростаючі вимоги суспільства до якісної освіти спонукають як до радикальних реформ в українській освіті, так і до поступових кроків її удосконалення. У листопаді 2014 року оприлюднена Концепція розвитку освіти України на 2015-2025 роки, що передбачає низку реформ, які мають забезпечити якісну та конкурентоспроможну освіту молоді. 12-річну освіту школярі почнуть здобувати з 2016 року, а знайомитися з новими програмами - уже з 1 вересня. Нині ми говоримо про модернізацію системи освіти, впровадження сучасних форм та інноваційних методів у навчанні, необхідність отримання якісних та актуальних знань. Успішна реалізація таких програм багато в чому є результатом плідної діяльності керівництва та педагогів навчальних закладів - людей активних, ініціативних, відданих своїй професії, яких у районі 1070. У цьому навчальному році лави учителів поповнили ще 7 молодих спеціалістів. Учителі передають школярам свої знання, досвід, що в майбутньому стануть для дітей фундаментом патріотизму, національної взаємоповаги і загальнолюдських цінностей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь