ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День знань в районі

Дата: 02.09.2013 16:32
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

1 вересня 2013 року з нагоди Дня знань в районі перебував народний депутат України Микола Васильович Джига, який у супроводі голови райдержадміністрації Анатолія Степановича Бузіка відвідав Шпиківську ЗШ І-ІІІ ступенів, привітав учнів та педагогічний колектив зі святом, подарував мультимедійну дошку, завітав у Левківську ЗШ І-ІІ ступенів, щоб вручити сучасний телевізор з плазмовим екраном і солодкі подарунки для дітей.

1 вересня 2013 року з нагоди Дня знань учнівсько-педагогічні колективи Кирнасівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Копіївської ЗШ І-ІІ ступенів, Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 отримали 4 медійних центри і сертифікати на відповідні комплекти меблів від депутата обласної ради, голови облдержадміністрації Івана Михайловича Мовчана.

В цей же день представники Тульчинської райдержадміністрації (за окремим списком) відвідали всі загальноосвітні школи району, привітали з Днем знань, взяли участь в урочистих лінійках та інших заходах. Зокрема, голова райдержадміністрації А.Бузік був на урочистостях в загальноосвітніх школах Шпикова, Левковець і Печери, перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник – в Кирнасівській ЗШ І-ІІІ ступенів, заступник голови райдержадміністрації М.Колібабчук – в Холодівській ЗШ і Тульчинському училищі культури. За даними відділу освіти райдержадміністрації цього навчального року в нас 525 учнів перших класів.

Вітаючи земляків зі святом, керівництво та інші представники райдержадміністрації наголошували на важливості виконання завдань Президента України В.Януковича щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року, зокрема, що стосується матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення всіх закладів освіти району, проведення ремонтів та реконструкцій в інтересах дітей та педагогічних колективів. Міцні та ефективні знання здобуваються у відповідно обладнаних закладах, наголосили всі представники і саме це вимагає від нас Глава держави.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь