ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Держава робитиме все, щоб ветерани постійно відчували заслужену турботу

Дата: 29.10.2013 15:02
Кількість переглядів: 313

Держава й надалі приділятиме особливу увагу ветеранам, їх гідному соціальному захисту, наголошує Президент України Віктор Янукович.
«Ми перед вами в неоціненному боргу. Наш обов’язок - охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом та медичним обслуговуванням», - сказав Віктор Янукович під час виступу на урочистостях з нагоди 70-річчя визволення міста Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників.
Глава держави зауважив, що за останні роки реалізовано низку заходів, спрямованих на підвищення соціальних стандартів для ветеранів війни. Зокрема, на 49 відсотків підвищено середній розмір пенсії учасників війни, у 4-4,5 разу зросла грошова допомога ветеранам війни до Дня Перемоги. Особлива увага, підкреслив Президент, приділяється інвалідам війни: розміри їхніх пенсій за останні два роки зросли на більш ніж 40 відсотків, а з 2010 року вперше було започатковано програму забезпечення квартирами інвалідів Великої Вітчизняної війни, завдяки чому поліпшили житлові умови понад 800 сімей.
«Засвідчую вам свою найглибшу повагу і щиро дякую за все звершене. Держава й надалі робитиме усе, щоб ви, наші найповажніші співвітчизники, постійно відчували заслужену увагу і турботу», - підкреслив Віктор Янукович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь