ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державна виконавча служба допомагає знайти роботу фінансовим боржникам

Дата: 22.05.2019 12:02
Кількість переглядів: 280

21 січня 2019 року між Міністерством юстиції України, Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці було підписано 2 Меморандуми. Вони передбачають тісну співпрацю зазначених органів державної виконавчої служби у напрямі сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, в тому числі осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Так, державні виконавці територіальних відділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області здійснюють роз’яснювальну роботу з боржниками за виконавчими документами. Фактично надають можливість знайти вихід виконати рішення суду, якщо боржник не працює і немає майна.

Так за 4 місяці дії Меморандумів державними виконавцями Вінниччини було надано консультації та роз’яснення більш ніж 800 (восьмистам) боржникам по виконавчих провадженням та вже 60 працевлаштовано, 58 з них, за рішеннями про стягнення аліментів.

Варто зазначити, що мова йде про досить престижні посади, зокрема:

- Піщанським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області в рамках виконавчого провадження про стягнення аліментів, завдяки співпраці з Центром зайнятості було працевлаштовано боржника до Могилів Подільського прикордонного загону - Військової частини .

- Ладижинським міським відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області в рамках меморандуму було запропоновано боржнику, ознайомитись з пропозиціями військової служби за контрактом, та згодом працевлаштовано до Військової частини старшим сержантом.

Також , боржників працевлаштовано до різних підприємств, установ та організаціїй, значна частина працевлаштована до фермерських господарств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь