ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІНФОРМАЦІЙНО РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»

Дата: 27.10.2015 09:52
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Для ЦНАП та ОМС
До уваги користувачів! Інформуємо Вас, що з 23.10.2015 набрав чинності наказ Міністерства юстиції України від 12.10.2015 № 1926/5 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України».
Підключення центрів надання адміністративних послуг та органів місцевого самоврядування
Законом України від 12.02.2015 № 191-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)» визначено, що повноваження державного реєстратора, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», з прийому документів для надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та видачі оформлених результатів їх надання, можуть виконувати посадові особи органів місцевого самоврядування, адміністратори центрів надання адміністративних послуг (далі – Користувачі).
Нормативна база
Закон України від 06.09.2012 № 5203-VI «Про адміністративні послуги».
Закон України від 12.02.2015 № 191-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)».
Наказ Міністерства юстиції України від 28.09.2015 № 1832/5 "Про деякі організаційні заходи щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".
Інформаційні матеріали
Договір приєднання.
Технічні вимоги до робочого місця Користувача.
Порядок підключення
Для підключення Користувачів до програмного забезпечення АРМ «ЄДР» необхідно направити на адресу ДП «ІРЦ» оригінал оформленої належним чином Заявки про приєднання до договору (далі – Заявки). До заявки додається належним чином засвідчена копія наказу або протоколу про призначення кожної посадової особи Користувача, якій надається доступ до реєстру.
Після надходження до ДП «ІРЦ» Заявки для підключення до зазначеного програмного забезпечення працівник ДП «ІРЦ» створює обліковий запис користувача та передає заявнику логін, пароль та інструкції встановлення програмного забезпечення АРМ «ЄДР».
Користувач самостійно встановлює необхідне програмне забезпечення відповідно до інструкції, та, за допомогою отриманого логіну та паролю виконує вхід до програмного забезпечення АРМ «ЄДР».*
  • ДП «ІРЦ» надає послуги по первинному встановленню, налаштуванню та технічної підтримки програмного забезпечення АРМ «ЄДР» на договірних засадах.
Електронний цифровий підпис
Для отримання інформації про сумісність ключів електронного цифрового підпису різних акредитованих центрів сертифікації можна звертатися до Служби технічної підтримки Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» за номерами телефонів, наведеними у розділі «Контакти» на офіційному сайті підприємства за посиланням Контакти.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь