ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дійти до кожного ветерана на території області, почути його проблеми і знайти механізми їх вирішення – завдання влади сьогодні

Дата: 28.10.2013 12:11
Кількість переглядів: 299

На Вінниччині завершився тематично-оздоровчий семінар для керівників районних та міських організацій інвалідів і ветеранів Великої Вітчизняної війни. Аби підсумувати роботу заходу та вкотре обговорити основні питання, що хвилюють нині ветеранів регіону, в закритті семінару взяв участь голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан.
«Зустріч з ветеранами для мене завжди приємна подія. Адже незважаючи на непростий життєвий шлях, який вам довелося пройти, у вас ще вистачає сил вести активну громадську роботу, перейматися разом з нами тими проблемами, що хвилюють нині вінничан, територіальні громади області, - звернувся до присутніх керівник Вінниччини Іван Мовчан. – Приємно, що серед вашої категорії ще є такий загал небайдужих людей, і ми відчуваємо вашу підтримку, той патріотизм і духовність, які нам сьогодні вкрай необхідні».
Аналізуючи актуальні для ветеранів питання, Іван Мовчан наголосив, що сьогодні особлива увага Президента України спрямована на соціальне та медичне забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни. І підтвердженням тому є збільшення у поточному році видатків на соцзабезпечення цієї категорії громадян майже на 10 %.
«У цьому році на всі ці позиції держава виділила на область більше 250 млн. гривень. І основне наше завдання як влади, щоб люди отримали ці кошти і відчули, що держава сьогодні про них піклується, знає їхні проблеми і намагається їх вирішувати», - зазначив голова облдержадміністрації. А також наголосив, що згідно з новим форматом управління, започаткованим в області, дійти до кожного ветерана на території регіону, почути його проблеми і знайти механізми їх вирішення – одне із пріоритетних завдань обласної влади.
Іван Мовчан також відзначив позитивний досвід проведення навчально-оздоровчих семінарів на базі обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни, підкресливши, що цей заклад у своїй системі нині є одним з кращих в державі. «Госпіталь вже багато років демонструє свій величезний потенціал і культуру обслуговування, культуру лікування ветеранів. Переконаний, що ви також це відчули. Адже тут надзвичайна атмосфера, прекрасний колектив лікарів, медичного персоналу, і керівники, які, піклуючись про інвалідів, ветеранів війни, намагаються забезпечити їм комфортні умови перебування й оздоровлення».
Привітавши учасників семінару із 69-ю річницею визволення України від німецько-фашистських загарбників, голова облдержадміністрації зазначив, що вже в найближчий час в області, як і в усій державі, розпочнеться активна підготовка до відзначення 70-ї річниці визволення та Великої Перемоги. Та з нагоди свята нагородив двох ветеранів Великої Вітчизняної війни, керівників місцевих ветеранських організацій Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь