ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти – найдорожчий скарб суспільства

Дата: 03.06.2014 11:42
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Міжнародний день захисту дітей – нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов формування гуманного і справедливого суспільства.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших суспільних обов’язків.
Тому працівники Тульчинського обласного будинку дитини намагаються державні стіни наповнити духом сімейних відносин, любові, щирості, взаємодопомоги один до одного і до маленьких вихованців. Проводяться чудові свята та розваги дітей, дні народження з дарунками та пирогами. В групових кімнатах підтримується чистота, порядок, сімейний затишок. Але головне - це життя наших дітей, їх здоров’я, світ їх навчання та дозвілля.
2 червня 2014 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей до наших діток з подарунками завітали: начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню Департаменту охорони здоров’я та курортів Вінницької ОДА Л.Бевза, голова Тульчинської районної державної адміністрації Г.Роспутна, начальник служби у справах дітей В.Поліщук, заступник начальника - начальник Тульчинського відділення Немирівського ОДПІ Л.Пастушенко з працівниками відділення, начальник управління Державної казначейської служби України у Тульчинському районі Н. Гладка. Допомогу в святковому оздобленні території та приміщень закладу надала сім’я О.Савчука.
Щирі слова вдячності керівництво і трудовий колектив Тульчинського обласного будинку дитини висловлюють колективам та організаціям, які неодноразово надають допомогу вихованцям закладу: ТОВ «Тульчинм’ясо» (директор Р.Остропольський), ПП «Ескон» (В.Бенедик), ПП Ковінько (ПВКП «Будівельник»), приватним підприємцям міста В.Мельнику, Н.Завгородній, О.Мензулу, Р.Вітковичу.
Окрема подяка адресована приватному підприємцю В.Гайду, директору ПСП «Зоря» М.Яськову, директору СТОВ «Авангард» М.Трачу, приватним підприємцям В.Пічкур, І.Друзь, О.Безпятчук , Л.Панчук, які подарували тульчнським діткам новий ігровий дитячий комплекс, де вони з задоволенням зможуть розважатися.
Низький уклін всім доброчинцям!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь