ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги членів фермерського господарства - платників ЄСВ

Дата: 07.06.2018 16:25
Кількість переглядів: 222

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 29.03.2018 №393 затверджено форму заяви про взяття на облік платника єдиного внеску (члена фермерського господарства) (форма № 12-ЄСВ), що викладена у додатку 2 до Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Мінфіну від 24.11.2014 № 1162.
Також, викладено у новій редакції форму Повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску, на якого не поширюється дія Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (форма № 2-ЄСВ).
Крім того, до Порядку № 1162 внесено низку змін. Зокрема, передбачено, що у разі внесення змін до даних, що вказуються у повідомленні за формою № 2-ЄСВ (найменування, прізвище, ім'я, по батькові, місцезнаходження, місце проживання платника єдиного внеску, контролюючого органу, в якому платник єдиного внеску перебуває на обліку тощо) повідомлення за формою № 2-ЄСВ підлягає заміні у контролюючому органі.
Наказ №393 набере чинності через 10 днів з дня його офіційного опублікування.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь