ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Дата: 21.05.2014 08:49
Кількість переглядів: 298

Доводимо до Вашого відома, що 25.04.2014 року набрав чинність Закон України від 25.03.2014 року № 1155-VII «Про внесення змін до деяких законів України щодо включення відомостей про діючих юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців до Єдиного державного реєстру». Даним Законом скасовуються часові обмеження для включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі – ЄДР) відомостей про суб’єктів господарювання, які зареєстровані до 01.04.2004 року, але до цього часу не подали державному реєстратору відомостей про себе.
Відповідно до пункту 2 розділу VIII «Прикінцевих положень» даного Закону, усі діючі юридичні особи та фізичні особи – підприємці, створені та зареєстровані до 1 липня 2004 року, відомості про яких не включені до Єдиного державного реєстру , зобов’язані подати державному реєстратору відповідно до вимог статті 19 цього Закону реєстраційну картку для включення відомостей про них до Єдиного державного реєстру.
З більш детальною інформацією, Ви можете ознайомитись у державних реєстраторів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Тульчинського районного управління юстиції, вул. Леніна 1, каб. 420, тел. 2-16-53.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь