ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги керівників підприємств та фізичних осіб – підприємців лісової галузі та сільського господарства!

Дата: 21.02.2018 16:01
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

За даними Управління Держпраці у Вінницькій області впродовж 2017 року на підприємствах області сталося 173 нещасних випадків, в тому числі 14 із смертельними наслідками, 6 із яких зареєстровано на підприємствах сільського та лісового господарства, що становить 43 відсотка.

З метою забезпечення дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки, недопущення нещасних випадків виробничого характеру, професійних захворювань, аварій на виробництві та на виконання рішення Колегії Управління Держпраці у Вінницькій області «Про стан охорони праці та виробничого травматизму підприємств галузі лісового господарства та підприємствах агропромислового комплексу» від 18 грудня 2017 року, управління соціального захисту населення райдержадміністрації звертається до керівників підприємств та фізичних осіб – підприємців лісової галузі та сільського господарства з проханням забезпечити виконання наступних заходів:

  1. Створити на робочому місці в кожному структурному підрозділі умови праці відповідно до нормативно-правових актів, а також забезпечити додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці.
  2. Отримати дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  3. Проводити в установленому порядку інструктажі, навчання та перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб та робітників.
  4. До проведення робіт з підвищеною небезпекою залучати працівників, що мають відповідну професійну підготовку.
  5. Організовувати щорічне спеціальне навчання і перевірку знань з питань охорони праці працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки.
  6. Постійно проводити детальний аналіз стану охорони праці та промислової безпеки, вживати додаткових заходів, спрямованих на недопущення в подальшому порушень з питань охорони праці.
  7. Посилити контроль щодо перевірок технічного стану виробничого обладнання, машин, механізмів, устаткування.
  8. Здійснювати дієвий контроль за дотриманням працівниками вимог з питань охорони праці та вживати невідкладних заходів до працівників, які порушують вимоги нормативних-правових актів з питань охорони праці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь