ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома керівників управлінь, відділів, служб району та підприємств, установ всіх форм власності

Дата: 05.03.2015 13:51
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Ситуація, яка склалась на сході нашої держави та інформаційна війна з країною-агресором спрямована передусім на дестабілізацію ситуації в країні. Тому, використання інтернет-ресурсів російського походження (сервіси в зоні домену .RU), зокрема в процесі службового листування, призводить до витоку службової інформації з органів державної влади, отримання доступу до неї російськими спецслужбами, використання її в інформаційних операціях країни-агресора.
Відповідно до пункту 4 Порядку підключення до глобальних мереж передачі даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.04.2002 року № 522, для підключення до глобальних мереж:
- органи виконавчої влади та інші державні органи зобов’язані зареєструвати свій домен у домені .gov.ua (http://www.gov.ua)
- інші абоненти (підприємства, установи та організації) зобов’язані зареєструвати свій домен у домені нижчого рівня домену .ua.
- абоненти повинні зареєструвати хоча б одну офіційну адресу електронної пошти на сервері оператора або на власному сервері.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь