ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома суб’єктів господарювання району, які проводять діяльність з виробництва або реалізації продовольчих товарів

Дата: 12.07.2016 10:35
Кількість переглядів: 472

За даними моніторингу цін, що надається Державною службою статистики України, здійснено порівняльний аналіз роздрібних цін на соціально значущі товари в області у порівнянні з середніми цінами по Україні, а також із цінами в сусідніх областях.
Проведений аналіз свідчить про те, що у Вінницькій області середня ціна на більшість соціально-значущих товарів є нижчою, ніж в середньому по Україні.

Із проаналізованих 25 товарів, станом на початок червня 2016 року, середні ціни в області по 20 найменуванням є меншими, ніж середні по Україні. Однак, середні ціни на такі продукти харчування, як рис, птиця(тушки курячі), макаронні вироби, масло вершкове жирністю 72-73%, сир м’який жирністю 9% та олія соняшникова викликають занепокоєння.Різниця в роздрібних цінах по Україні та Вінницькій області на вказанні продукти харчування становить від 0,07 до 2,56 грн/кг (грн/л).
Враховуючи вищевикладене, просимо Вас звернути увагу, та ознайомитись з інформацією про діючі на території області розпорядження голови обласної державної адміністрації, дія яких направлена на стабілізацію цінової ситуації на споживчому ринку області, згідно з додатками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь