ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Добровільне об’єднання громад: проблеми і перспективи

Дата: 19.08.2015 14:34
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

18 серпня 2015 року, з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та широкого громадського обговорення Перспективного плану формування територіальних громад Вінницької області, схваленого 38-ю сесією обласної Ради 6 скликання, до м. Тульчина прибули представники Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації та обласного Офісу реформ Ярослав Олійник і Олександр Мельник.

В залі засідань райдержадміністрації та районної ради відбулася нарада за участю вищезгаданих посадовців, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, міського, селищних, сільських голів, керівників та активістів політичних партій, громадських організацій, підприємств і установ району, депутатів місцевих рад, представників територіальних громад, районних засобів масової інформації.

Учасники наради обговорили законодавчу і методичну базу добровільного об’єднання територіальних громад Вінниччини, позицію офіційної влади і форми врахування інтересів місцевих громад. Зокрема, активно висловлювалися представники Заозерненської, Клебанської, Кинашівської та інших рад. Зустріч і обговорення супроводжувалися тематичними інформаційними слайдами та іншими роз’яснювальними матеріалами.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь