ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Долучаймося до патріотичної ініціативи Луганщини!

Дата: 03.07.2018 16:52
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

На адресу голови Тульчинської районної державної адміністрації надійшов лист від голови Станично-Луганської районної державної адміністрації Золкіна Юрія Олексійовича, в якому йде мова про те, що з 2014 року Станично-Луганська райдержадміністрація налагодила плідну співпрацю з громадськими організаціями, волонтерами та активістами свого селища, району, різних областей України. Як вдячність за співпрацю та підтримку, від багатьох громадських організацій, волонтерів та активістів, райдержадміністрація почала отримувати прапори тих сіл, селищ, міст, районів, областей, де розташовані громадські організації, та мешкають волонтери і активісти. Причому не тільки з території України, а і з інших держав світу. Наприклад, у наших співвітчизників є прапори Канади, Ізраїлю, Німеччини, Австралії, Італії та інших країн. Також, військові підрозділи, які захищали і захищають Станично-Луганський район, надали копії прапорів військових частин.
На даний час ця унікальна колекція нараховує понад 600 прапорів і постійно поповнюється, що робить її найбільшою колекцією прапорів в Україні. Для впорядкування та систематизації колекції прапори передали до Станично-Луганського краєзнавчого музею, де працівники музею почали облаштування постійно діючої виставки прапорів з їх описом та історією появи.
Але частина прапорів у колекції мають формат настільного прапорця розміром 14х22 см. До речі, прапор Тульчинського району наші колеги мають теж у малому форматі. Тому голова райдержадміністрації зі сходу України звертається до керівників державних установ і органів місцевого самоврядування, громадських формувань, волонтерів Тульчинщини із закликом поповнити їхню унікальну колекцію повно розмірними прапорами району, міста, селищ, сіл, громадських та патріотичних організацій. Підтримаймо наших співвітчизників з Луганщини!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь