ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога дітям та молоді!!!

Дата: 27.03.2017 09:37
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Нещодавно було проведено спільну нараду між центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Тульчинської РДА та Тульчинським районним відділом з питань пробації центрально-західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації. На нараді були присутні директор центру Капелюшна О.П., головний спеціаліст ССД Михайленко Т.В., підполковник ВНВС Гаджук О.П., фахівець по роботі із суб’єктами пробації Панчук О.В. та працівники відділу пробації. Також на нараду були запрошені фахівець із соціальної роботи Шпиківскої ОТГ Джураєв А.Ю., начальник відділу роботи із сім’ями, дітьми та молоддю Тульчинської ОТГ Грущанский В.О.

Основне питання даної наради - спільна робота між відповідними службами та об’єднаними територіальними громадами із особами які відбувають покарання без позбавлення волі. Дана співпраця спрямована передусім на зменшення ризику скоєння повторних злочинів неповнолітніми та особами молодіжного віку, аби вони не опинилися за гратами. Робота відбувається відповідно до Порядку взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково, затвердженого спільним наказом державного департаменту України з питань виконання покарань, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 28.10.2008 року № 288/4322. Однією з мір виконання покарання злочинів є умовний термін, під час якого контроль за особами ведеться відділом пробації. Паралельно особам працівниками ЦСССДМ надаються соціальні послуги, здійснюються заходи, спрямовані на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику шкідливих звичок, соціально-небезпечних хвороб, у т.ч. ВІЛ-СНІДу, розповсюджується інформаційно-довідкова та соціально-рекламна продукція. На реалізацію даного шляхи обміну інформацією, заплановані заходи, внесені пропозиції

Відповідно до рішення даної наради прийнято наступне:

  • проводити щоквартальні зустрічі відповідних суб’єктів соціальної роботи та планування роботи на наступний період;
  • проведення у 2 кварталі поточного року в службі пробації «Дня соціального центру для сім’ї дітей та молоді»;
  • щоквартальний обмін інформаціє для здійснення ефективної роботи спрямованої на ресоціалізацію дітей та молоді;
  • проведення групових заходів із особами, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі щодо формування здорового способу життя.
  • за потребою здійснювати спільне відвідування осіб за їх місцем проживання, та приділення особливої уваги особам, в складі сімей яких є діти.

В даному напрямку роботи наше основне завдання це надання допомоги засудженим дітям та молоді, недопущення вчинення повторних правопорушень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь