ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допоможемо пораненим учасникам АТО!

Дата: 26.12.2014 14:54
Кількість переглядів: 350

До місцевих адміністрацій, територіальних громад області звернувся начальник Вінницького обласного клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни, Заслужений лікар України В.Бабійчук з проханням допомогти закладу в скрутний час.
Зокрема, у зверненні йдеться про те, що у зв’язку з надзвичайними подіями, які відбуваються на території України в 2014 році, у Вінницькому обласному клінічному госпіталі для інвалідів Вітчизняної війни збільшилась кількість пацієнтів за рахунок учасників АТО, які потребують новітніх та кваліфікованих методів лікування, діагностики.
Одним з таких методів є застосування багатофункціонального комплексу «Акватракціон», який дозволяє проводити підводне витягування, кероване електронно, підводний гідромасаж паравертибральних м’язів вздовж хребта і процедури підводного душу-масажу. В результаті усувається здавлення защемленого корінця спинномозкового нерву, ліквідується зміщення міжхребцевого диску і поліпшується кровопостачання, зменшуються, а потім і зовсім зникають болі.
Гідромасажна ванна «Акватракціон» - найбільш зручний для проведення підводного витягування пристрій, в якому реалізований досвід лікування минулих років і сучасні високотехнологічні розробки, які дадуть можливість якісно, швидко та професійно проводити лікування та реабілітацію бійців, постраждалих із зони АТО та ветеранів Вітчизняної війни.
Керівництво медичного закладу просить доброчинної допомоги у придбанні даного комплексу і наперед дякує за розуміння та підтримку. Вартість цього обладнання – 256 тисяч гривень. Кошти просять перераховувати на розрахунковий рахунок:
Україна, м.Київ, вул.Куренівська, буд.21, ОФІС 1 р/р 26004052714118 в ПАТ ПЕЧЕРСЬКА ФІЛІЯ ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 300711, ЄДРПОУ 37949417
При перерахуванні коштів повідомити госпіталь за тел. 68-22-92
«Та не збідніє рука, що дає. Хай береже Вас Бог!» - завершує своє звернення В.Бабійчук.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь