ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Двері керівника обласних фіскалів відкриті для громадян

Дата: 25.02.2015 11:09
Кількість переглядів: 288

Очільник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан систематично проводить особисті прийоми з громадянами. Відбуваються вони згідно затверджених графіків, які кожен може знайти на офіційному порталі відомства - http://vin.sfs.gov.ua, інформаційних стендах у податкових інспекціях або у Центрах обслуговування платників.
Для того, щоб потрапити на прийом обласного керівництва потрібно заздалегідь зареєструватися. Зробити це можливо за номером телефону 59-23-68. Запис закінчується за 3 дні до календарної дати прийому. Окрім того, записатися можливо за допомогою електронної пошти − vindpa@ukrpost.net. До особистого прийому також можуть долучатися керівники структурних підрозділів аби надати громадянину вичерпну та всебічну відповідь на усі його запитання.
Якщо виникає необхідність, посадовці можуть приймати громадян у неробочий час (прийом подовжується на одну годину після робочого часу) та вихідні дні за попереднім узгодженням. Найчастіше до фіскалів звертаються із питаннями щодо загальнодержавних податків та зборів, оподаткування доходів підприємницької діяльності, контрольно-перевірочної роботи, місцевих податків та податкової звітності. Однак, з початку 2015 року почастішали звернення, щодо працевлаштування. Мирослав Продан зазначає, що більшість із них надходить від громадян, які були вимушені покинути територію Донецької та Луганської областей.
Загалом, у січні 2015 року посадові особи ГУ ДФС у області та його територіальних органів провели 75 особистих прийомів громадян. Під час них розглянули 74 заяви та 1 пропозицію. За результатами розгляду по 24 заявах прийняті позитивні рішення, по 51 – надано ґрунтовні роз’яснення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь