ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ефективна реалізація державної регіональної політики на місцях одне з головних завдань, що ставить перед регіонами Президент України Віктор Янукович

Дата: 30.12.2013 08:16
Кількість переглядів: 296

На цьому наголосив керівник Вінниччини Іван Мовчан під час наради з головами районних державних адміністрації області.
Інформуючи районних очільників про основні акценти, озвучені Главою держави 26 грудня на засіданні Ради регіонів, Іван Мовчан зазначив: «Одним із завдань, що ставить сьогодні Президент України, є послідовний розвиток соціально-економічного потенціалу територій, використання інструментів державно-приватного партнерства та ефективна реалізація державної регіональної політики на місцях. На Вінниччині у цьому напрямку вже зроблено чимало, і в найближчі роки така робота, безумовно, триватиме».
За словами керівника регіону, Глава держави наголосив на продовженні діалогу з ЄС щодо Угоди про асоціацію та акцентував увагу на необхідності співпраці Уряду та Верховної Ради у підготовці Угоди, що відповідала б національним інтересам держави. А коментуючи домовленості з Російською Федерацією, Президент України зазначив, що вони дають можливість інноваційного оновлення економіки держави та продовження її модернізації.
Як зауважив Іван Мовчан, Віктор Янукович зупинився також на питанні боротьби з корупцією, більше того - визначив цю позицію одним із пріоритетів діяльності влади у 2014 році.
Торкнувся Президент України й подій, що відбуваються нині у державі, наголосивши при тому, що влада не допустить будь-яких проявів сепаратизму та правового нігілізму.
Голова облдержадміністрації також інформував керівників районів про доручення, озвучені Главою держави Віктором Януковичем на засіданні Ради регіонів. Серед них – ліквідація до кінця поточного року заборгованості з виплат заробітної плати та поширення з наступного року реалізації Національного проекту «Відкритий світ» по всій державі, що забезпечить кожній дитині країни рівний доступ до освіти, незалежно від місця її проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь