ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінговий курс в рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», "Економічні можливості постраждалим від конфлікту"

Дата: 06.09.2018 12:24
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Управління соціального захисту населення інформує, що Вінницькою громадською організацією «Інформаційно-Просвітницький центр «Вісь» буде проведений тренінговий курс в рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який впроваджує Український Жіночий ФондUkrainian Women’s Fund за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Даним проектом розпочався набір учасників до фінальної навчальної групи для участі в тренінгах з розбудови бізнес-навичок.
Набір групи триває до 15 вересня 2018 року. Початок занять з 29 вересня 2018 року.
В даному навчанні можуть взяти участь особи, з числа внутрішньо переміщених осіб, учасники АТОООС, члени родини учасників АТОООС, особи з інвалідністю, особи, які перебувають у складній життєвій ситуації, які проживають на території Вінницької області і за станом здоров’я можуть навчатися та займатися підприємницькою діяльністю, віком від 18 і старше років.
Ця діяльність має на меті розбудувати спроможність людей створювати та вести підприємницьку діяльність.
Проект забезпечує: харчуванням під час тренінгів, канцелярським приладдям всіх учасників, відшкодовують транспортні витрати учасників та проживання іногородніх.
Проектом заплановано:
  • десять тренінгів з розбудови бізнес-навичок (заняття проводитимуться у суботу, неділю з 29 вересня по 28 жовтня 2018 р.);
  • підтримка та консультації з питань підприємництва;
  • юридичні консультації;
  • консультації за результатами аналізу правових та організаційних засад ведення бізнесу.
Відповідно до плану, відібраним учасникам буде надано гранти ( кожний грант не більше 38000грн.). для цього буде організовано конкурс для бажаючих та відібрано найкращих та найбільш мотивованих учасників тренінгів.
Місце занять буде повідомлено відібраним учасникам.
Довідки та реєстрація за телефоном: 097-207-67-06; 095-722-52-87 або 050-257-42-84 або листом на ел.адресу: eopacvinnytsia@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь