ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запровадження в Україні електронної звітності з РРО відповідає світовим тенденціям у розвинутих країнах

Дата: 18.09.2013 15:58
Кількість переглядів: 367

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ звертає увагу суб’єктів господарювання , що з 1 січня 2013 року запрацювали зміни Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” , згідно яких подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) до органів Міндоходів в електронному вигляді обов’язкове. До суб’єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - в разі неподання зазначеної звітності по дротових або бездротових каналах зв’язку. 1 січня 2014 року – останній строк, до якого касові розрахунки в Україні повинні перейти на систему дистанційного автоматичного звітування без застосування штрафних санкцій.
Для суб’єктів господарювання існує два способи виконання вимог законодавства:
перший - придбання реєстраторів розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми;
другий - доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі звітної інформації.
Користувачів касової техніки ,а також приватних підприємців, що ще не придбали особисті ключі електронного цифрового підпису для подання податкової звітності запрошуємо на семінар-практикум, який відбудеться о 10-00 годині 24 вересня 2013 року у актовому залі Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь