ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінал ХХІІ обласного Фестивалю талантів і творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

Дата: 04.06.2014 10:42
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

03.06.2014 року у Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.Садовського відбувся фінал ХХІІ обласного Фестивалю талантів і творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». З 22 травня по 03 червня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї проходила виставка робіт учасників Фестивалю, де можна було побачити й роботи представників Тульчинського району: Мисько Аліни (с.Клебань), Святковської Дарії (м.Тульчин) та Святковської Єлизавети (м.Тульчин). Дівчата стали переможцями районного відбіркового туру, запропонувавши увазі глядачів власні твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (паперокручення).
Привітати учасників Фестивалю, а їх було 115 чоловік, прийшли голова Вінницької обласної державної адміністрації Олійник А.Д., перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Кревський І.М., заступник директора Департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Лєвакова Н.М., директор Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Балицька В.Є., директор Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» Штогрин Р.Л. та голова Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Глухенький С.А.
Святковську Дарію та Святковську Єлизавету нагороджено дипломами за участь у Фестивалі та подарунками від Департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації, Мисько Аліну – дипломом за участь у Фестивалі та подарунками від Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за оригінальність роботи ( Кобзар Т.Г.Шевченка, виготовлений у техніці паперокручення).
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь