ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Формування роти охорони

Дата: 29.07.2014 15:17
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

25 липня поточного року під головуванням голови райдержадміністрації Галини Роспутної проведена спільна координаційна нарада штабу сприяння охороні громадського порядку райдержадміністрації та районного військового комісаріату, на яку були запрошені голова районної ради Олексій Авраменко і заступник міського голови Олександр Овчарук. На даній нараді розглядались питання подальшого формування роти охорони та загону оборони, розміщення і організації харчування, забезпечення військовослужбовців транспортом, засобами зв’язку, екіпірування, персонального захисту та іншими предметами першої необхідності.
В результаті проведених заходів ініційовано прийняття на черговій сесії районної ради відповідних програм; отримання згоди на укладення договорів з попередньо визначеними організаціями, підприємствами та установами для розміщення особового складу та його харчування.
В місцевих засобах масової інформації постійно проводиться агітаційна робота щодо переваг та перспектив проходження військової служби в роті охорони, загоні оборони військового комісаріату. Вживаються заходи по залученню коштів громадськості, громадських організацій, благодійних фондів для забезпечення формування та подальшого утримання роти охорони і загону самооборони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь