ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Форум з питань децентралізації в Тульчині

Дата: 25.11.2016 14:27
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

25 листопада 2016 року голова облдержадміністрації Валерій Коровій та ряд керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відвідали з робочим візитом Тульчинський район. Разом з керівництвом району В.Коровій та інші обласні посадовці відвідали Тульчинську центральну районну лікарню, а в с. Тиманівка оглянули амбулаторію загальної практики сімейної медицини, загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де відбулася зустріч з громадським активом села.

Далі голова облдержадміністрації разом з обласними та районними керівниками взяв участь у районному форумі «Децентралізація на Вінниччині: кроки реформ», який відбувся у залі засідань райдержадміністрації та районної ради за участю міського, селищних, сільських голів, депутатів місцевих рад, керівників підприємств, установ і організацій, громадсько-партійного активу, представників територіальних громад району.

Розмова йшла про об’єднані територіальні громади на Вінниччині, формування бюджету нових об’єднань, підпорядкованість об’єктів освіти, культури, медицини, соціального захисту за нових обставин, забезпечення якісного транспортного і електронного зв’язку в громадах тощо. Обласні керівники відповіли на ряд конкретних запитань від людей з цієї широкої аудиторії.

Валерій Коровій наголосив, що головна мета адміністративно-територіальної реформи – це краще надання послуг населенню, перспективний розвиток громад у напрямку кращих європейських стандартів, вирішення всіх місцевих проблем, що накопилися за 25 останніх років. Очільник області закликав районний актив до згутрованості, енергійності, оптимізму і послідовності у своїх діях на благо місцевих громад і кожного населеного пункту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь