ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герої не вмирають!

Дата: 15.08.2014 09:15
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

14 серпня 2014 року голова райдержадміністрації Галина Роспутна провела робочу нараду з питань виконання завдань Уряду України щодо героїзації осіб, які віддали життя за Україну та вшанування їх пам’яті; завдань голови облдержадміністрації Анатолія Олійника від 13 серпня 2014 року щодо опіки та підтримки сімей мобілізованих, поранених в АТО та загиблих воїнів.
Завдання обласного керівництва, насамперед, мають на меті усунути недоліки в роботі місцевих органів виконавчої влади щодо точного обліку мобілізованих, поранених та загиблих земляків у АТО, надання захисникам Вітчизни та їх сім’ям належного соціального захисту, благодійної допомоги.
Також голова райдержадміністрації дала доручення керівникам ряду структурних підрозділів райдержадміністрації на виконання протоколу наради щодо героїзації осіб, які віддали життя за Україну та вшанування їх пам’яті під головуванням Віце-прем’єр-міністра України О.Сича від 9 серпня 2014 року.
«До виконання цих важливих державних завдань центрального і обласного рівня задіяні всі служби соціально-гуманітарного напрямку в районі». - наголосила Г.Роспутна: «Наші пріоритети в роботі, всі вимоги до місцевої влади сьогодні пов’язані, насамперед, з подіями на сході України. Особлива роль тут має бути сільських, селищних, міської рад».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь