ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Глава держави: Україна та Саудівська Аравія домовились про спрощення візового режиму

Дата: 03.11.2017 07:58
Кількість переглядів: 257

Президент Петро Порошенко повідомив про досягнення «важливих домовленостей щодо спрощення візового режиму» між Україною та Саудівською Аравією.

«Я з подивом дізнався, що візи до Саудівської Аравії є найдорожчими серед усіх країн світу для українців і, відповідно, візи до України – найдорожчими для саудитів», - зауважив Глава держави в коментарі для журналістів за підсумками офіційного візиту до Королівства Саудівської Аравії.

Він зазначив, що під час зустрічі з Королем Саудівської Аравії було досягнуто домовленостей про зниження розміру плати за візи і руху у напрямку полегшення міжлюдських контактів, спрощення співпраці на рівні бізнесу та підприємців, а також активізації туристичних поїздок.

За словами Глави Української держави, це також сприятиме релігійним обмінам. Петро Порошенко зауважив, що в Україні проживають близько 2 млн мусульман і вони матимуть можливість здійснити паломництво – Хадж до Саудівської Аравії. «Ми домовились про те, що зробимо максимальне спрощення процедури Хаджу», - повідомив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь