ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова ОДА Валерій Коровій провів апаратну нараду з керівниками департаментів та служб області

Дата: 27.05.2019 14:54
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Сьогодні, 27 травня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА.

В ході наради було заслухано інформацію керівників відповідних департаментів щодо стану агропромислового комплексу області, санітарно-епідеміологічної ситуації на Вінниччині, проведення ЗНО, нарахування субсидій та інших поточних питань.

Так, інформуючи присутніх про хід проведення в загальноосвітніх навчальних закладах Вінницької області зовнішнього незалежного оцінювання, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк зазначив, що цього року кількість охочих взяти участь у ЗНО зросла, оскільки до нього долучились учні професійно - технічних училищ. Так, аналізуючи проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури , посадовець зазначив, що в області проблем з організацією та підвезенням учнів не спостерігалось. Володимир Буняк також повідомив, що учень 10 класу Якушинецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – гімназії Вінницького району Марценюк Андрій пройшов відбір на участь у Міжнародній учнівській олімпіаді з географії, яка цьогоріч буде проводитись у Корейській республіці.

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович повідомила, що санітарно-епідеміологічна ситуація на Вінниччині стабільна. З сімейними лікарями на даний час укладено понад 1 млн. 260 тис. декларацій, продовжується закупівля обладнання для оснащення медичних закладів області.

У свою чергу, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна зауважила, що у Вінницькій області на даний час вже на 95% здійснено перепризначення субсидій на літній період: відтак, державну допомогу отримуватимуть 24850 субсидіантів. Посадовець також охарактеризувала ситуацію щодо літнього оздоровлення та відпочинку дітей, зазначивши, що у порівнянні з минулим роком, кількість дітей, охоплених оздоровленням, збільшиться.

Щодо ситуації із ліквідацією наслідків негоди та підтоплення в результаті підвищення рівня води в р. Дністер інформував директор Департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко. Він зазначив, що внаслідок ускладнення погодних умов 19-20 травня були знеструмлені понад 30 населених пунктів області, проте, усі відповідні служби спрацювали оперативно, своєчасно підключивши постраждалі райони до енергопостачання. У районах підтоплення (Могилів-Подільський р-н) рівень води у Дністрі наразі знижується.

Під час наради також порушувались питання розвитку фінансової сфери, дорожньої галузі, будівництва та агропромислового сектору.

Підсумовуючи засідання, голова ОДА дав доручення за різними напрямками роботи відповідним структурним підрозділам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь