ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова провів нараду в райдержадміністрації

Дата: 25.03.2019 12:27
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

25 березня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, заступника голови райдержадміністрації Вадима Шклярука, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, Тульчинського міського голови об’єднаної територіальної громади Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Про благоустрій населених пунктів району, ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування доповідали начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації Микола Шевчук і начальник філії «Томашпільський райавтодор» Тульчинський ДРП Володимир Жмуд. Про підсумки роботи райдержадміністрації з питань контролю документообігу за 2018 рік доповідала начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Лілія Сінкевич.

Голова райдержадміністрації вказав на незадовільний стан головних та інших доріг у районі, зобов’язав активізувати роботу з благоустрою населених пунктів, навколо будівель державних установ і організацій, посилити контроль за виконавською дисципліною, зокрема, щодо документообігу, забезпечити всі необхідні умови для роботи комісій і безперешкодного волевиявлення виборців на дільницях під час виборів Президента України 31 березня 2019 року.

За підсумками наради безпосередні виконавці отримають відповідні доручення, виконання яких контролюватимуть голова і заступники голови райдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь