ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації на 30-й сесії районної ради подякував за плідну співпрацю всім органам місцевого самоврядування

Дата: 21.03.2019 12:55
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

21 березня 2019 року в м. Тульчині відбулася 30-а сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва.

На початку сесії, після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів. Загалом депутати розглянули 22 питання порядку денного, зокрема: 1) про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району та хід виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2016-2020 роки «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громади»; 2) про районну комплексну програму підтримки сім’ї, молоді, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на 2019-2021 роки; 3) про внесення змін до ряду районних програм, що виконуються; 4) про затвердження розпоряджень голови районної ради, голови райдержадміністрації; 5) про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік; 6) про кандидатуру Журавлівського сільського голови Ліньова О.А. на нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною»; тощо.

В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні депутати Вінницької обласної ради Микола Яськов і Андрій Мельник, голова райдержадміністрації Віталій Чуба, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Вадим Шклярук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ та ін.

Голова райдержадміністрації подякував депутатам обласної, районної та місцевих рад, головам ОТГ, сільським та селищним головам за проведену велику роботу з вирішення спільними зусиллями різних питань розвитку громад і району в цілому. Керівник району закликав усіх присутніх до подальшої конструктивної, плідної співпраці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь