ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації провів нараду

Дата: 03.09.2018 12:26
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

3 вересня 2018 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, заступника голови райдержадміністрації Володимира Глізнєцова, Тульчинського міського голови об’єднаної територіальної громади Валерія Весняного, Шпиківського селищного голови об’єднаної територіальної громади Миколи Криська, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міської ради, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про окремі питання функціонування органів Пенсійного фонду відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 628 від 22.08.2018 року доповідала начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник. Про роботу районного управління казначейської служби доповідала начальник управління державної казначейської служби України у Тульчинському районі Наталія Гладка. Про результати роботи Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за І півріччя 2018 року та основні напрямки діяльності доповідала начальник Тульчинського РЦСССДМ Ольга Капелюшна. Про застосування законодавства про державну службу України доповідала головний спеціаліст з питань персоналу апарату райдержадміністрації Анна Лавренюк.
Голова райдержадміністрації звертав увагу доповідачів на першочергові проблемні питання в галузях, акцентував увагу на підготовці матеріалів до звіту голови райдержадміністрації по виконанню делегованих повноважень. Також В.Чуба наголосив на важливості посилення контролю за наповненням та використанням коштів з районного бюджету з метою детінізації районної економіки, системно і вчасно наповнювати сайт райдержадміністрації інформацією про спільну роботу, цікавився станом передплати на районну газету «Тульчинський край». За наслідками наради безпосередні виконавці завдань отримають відповідні протокольні доручення, виконання яких контролюватиме голова особисто.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь