ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації провів робочу нараду з актуальних питань

Дата: 30.01.2018 11:20
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

29 січня 2018 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, заступника голови райдержадміністрації Володимира Глізнєцова, заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

У вступному слові М.Підболячний повідомив про засідання колегії облдержадміністрації під головуванням Валерія Коровія та шість пріоритетів розвитку для області та районів у поточному році, далі оголосив порядок денний районної наради.

Про реформування галузі рівня вторинної медичної допомоги та формування госпітальної ради повідомив головний лікар центральної районної лікарні Віталій Лисиця. Про підсумки роботи Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України доповіла начальник управління Алла Мельник. Про участь у засіданні «круглого столу» в м. Києві з питань захисту прав дітей – жертв насилля та експлуатації у різних формах повідомив начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Віталій Поліщук. Про результати роботи Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за 2017 рік та основні напрямки діяльності на 2018 рік доповідала начальник центру Ольга Капелюшна. Інформацію про стан інфекційних захворювань жителів району та заходи відповідної профілактики надала заступник начальника управління – начальник відділу за дотримання санітарного законодавства Тульчинського районного управління Держспоживслужби Галина Роспутна.

Голова райдержадміністрації М.Підболячний підвів підсумки наради, визначивши конкретні завдання посадовцям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь