ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації провів робочу зустріч з керівниками громадських формувань учасників АТО

Дата: 09.11.2017 12:42
Кількість переглядів: 250

9 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Микола Підболячний провів робочу зустріч-нараду за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, заступника керівника районного Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей Олександра Мокринського, керівників районних громадських організацій учасників АТО Віталія Харченка, Анатолія Хребтаня, які брали участь у тематично-оздоровчому семінарі на базі Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни в жовтні п.р.

В.Харченко коротко повідомив про хід семінару та зустрічі з обласними керівниками, перелік проблемних питань, що обговорювалися, про утворення обласної координаційної ради громадських формувань учасників АТО.

Далі учасники тульчинської зустрічі розглянули актуальні питання районного рівня, а саме: 1) про організацію поїздки групи дітей учасників АТО в м. Хмельницький з відвіданням аквапарку; 2) земельні питання учасників АТО, зокрема, по окремим радам (с.Сільниця, смт.Шпиків, м.Тульчин та ін..); 3) про окремих учасників АТО, які потребують індивідуальної допомоги, в т.ч. психологічної, юридичної, медичної тощо; 4) про оздоровчі путівки для учасників АТО та їх працевлаштування в районі; 5) про допомогу захисникам України у розвитку індивідуальної підприємницької діяльності; 6) про можливість фінансування громадських організацій учасників АТО з районного бюджету та розміщення офісу-приймальні для потреб учасників АТО; 7) про співпрацю з волонтерами щодо підтримки учасників АТО, які служать у лавах Збройних Сил України; 8) про роботу районного Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей та ін.

Голова райдержадміністрації подякував всім учасникам зустрічі за проведену роботу, відвертість і конкретність у плануванні подальшої співпраці, визначив ряд питань, які будуть знаходитися на постійному контролі в райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь