ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації відвідав прийомну сім’ю Гончаруків

Дата: 17.10.2013 11:34
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Пріоритетним напрямком у роботі соціальних служб району є забезпечення права дитини виховуватися в родині. Цей процес знаходиться під пильною увагою Президента України, про що свідчать відповідні доручення глави держави. На їх виконання 16 жовтня 2013 року голова районної державної адміністрації Анатолій Бузік у супроводі представників районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольги Остропольської та Віталія Поліщука відвідав у м. Тульчині прийомну сім'ю Гончаруків Олександра Олександровича та Людмили Петрівни, які взяли на виховання двох хлопчиків – Петра та Руслана. Анатолій Степанович цікавився успіхами хлопців у навчанні, їхніми захопленнями, а прийомні батьки з гордістю розповідали про своїх синочків. Під час спілкування відчувалась доброзичлива, щира атмосфера, яка панує в цій сім’ї вже не один рік.
Наприкінці зустрічі Анатолій Степанович відповів на запитання нашого кореспондента.
Чи може будь-яка сім'я нашого району набути статусу «прийомної»?
Якщо говорити в цілому, то громадяни, які виявили бажання прийняти на спільне виховання та проживання дітей, які залишилися без батьківського піклування, та за наданням необхідного пакету документів, можуть створити прийомну сім'ю. За переліком необхідних документів необхідно звернутися до служби у справах дітей райдержадміністрації або центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. На сьогодні на території Тульчинського району функціонує п’ять прийомних сімей, в яких проживають та виховуються шестеро дітей.
Яка кількість дітей може виховуватися в прийомній сім'ї?
Згідно діючого законодавства, в прийомній сім'ї може перебувати не більше 4 дітей разом з біологічними дітьми. Якщо сім'я приймає на виховання більше 4 діток, тоді родина набуває статусу дитячого будинку сімейного типу.
Користуючись нагодою, хочу звернутися до мешканців Тульчинщини.
Не будьмо байдужими до «чужих дітей»! Кожній дитині хочеться мами і тата, затишної домівки, кожна дитина хоче жити в родині!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь