ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації взяв участь у обласній нараді

Дата: 07.11.2018 09:53
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

6 листопада 2018 року в с. Сосонка Вінницького району відбулася нарада з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення та головами об’єднаних територіальних громад, яку провів голова облдержадміністрації Валерій Коровій. В нараді, що пройшла в приміщенні нової Сосонської СЗШ І-ІІІ ст., взяв участь голова райдержадміністрації Віталій Чуба.
На нараді були розглянуті наступні питання:
  • Підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання за 2018 рік;
  • Виконання обласного бюджету 2018 року та пріоритетні напрямки формування обласного бюджету на 2019 рік;
  • Про новий порядок призначення житлових субсидій для населення;
  • Україна: між Томосом і автокефалією.
В ході наради голова облдержадміністрації наголосив: « Успіхи кожного з вас – це успіхи всіх, проблеми когось одного – проблеми всіх. За прогнозами, 2018 рік буде найуспішнішим в економічному плані: в будівництво та реконструкцію доріг інвестовано 2,7 млрд. грн., наступного року буде 5 млрд. – такого ще не було…Вінницька область цьогоріч є абсолютним лідером по всім показникам аграрної галузі, в області вже намолочено 5млн.400 тис. тонн зернових , а очікується не менше 6 млн. тонн. – абсолютний рекорд за всю історію Вінниччини».
Очільник області зупинився також на успіхах регіону в інвестиційній діяльності, створенні нових робочих місць та конкурентного середовища на ринку праці; в реформуванні первинної ланки медичної галузі, що дозволило в рази підняти заробітну плату сімейним лікарям та медичним сестрам. Позитивні тенденції відмітив голова ОДА в сплаті за земельні паї орендодавцям ( на Вінниччині ця цифра сягає 8.5%, проти 5% у сусідній Хмельницькій області).
«За земельні паї люди в сільській місцевості вже отримали на руки 4 млрд. грн. доходів. Це дуже красномовна цифра»,- підкреслив Валерій Коровій.
Голова ОДА також нагадав, що у 2018 році, за підтримки Уряду, завершено довгобуди та введено в експлуатацію три нові сучасні школи: у Зведенівці, Михайлівці та Сосонці.
Учасники наради мали змогу оглянути приміщення та ознайомитись із організацією навчально-виховного процесу Сосонської СЗШ І-ІІІ ступенів.
Голови РДА та керівники об’єднаних територіальних громад оглядали класи, оснащені сучасним обладнанням, спортивну залу, їдальню, а також спілкувалися з учителями та учнями.
На завершення наради окремим головам райдержадміністрацій були вручені почесні грамоти від Департаменту інформаційної діяльності ОДА та Асоціації редакторів друкованих ЗМІ області.
(фотоматеріали до публікації взято з сайту Вінницької ОДА)
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь