ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області закликає громадські формування, у тому числі громадські об’єднання внести зміни у власні статути (положення)

Дата: 23.11.2016 15:51
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

У зв’язку зі змінами у чинному законодавстві України всім неприбутковим організаціям, у тому числі, громадським об’єднанням, організаціям роботодавців, професійним спілкам, творчим спілкам, необхідно до 01 січня 2017 року привести свої статути у відповідність до вимог Податкового кодексу України, що стосуються змісту установчих документів неприбуткових організації.

В зв’язку з цим, зазначеним громадським формуванням необхідно затвердити свої статути (положення) у новій редакції та подати їх на реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7), або до місцевих центрів надання адміністративних послуг (що знаходяться у кожному районі області) чи до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Вінниця, м. Козятин, м. Гайсин, м. Томашпіль). Перелік необхідних документів, їх зразки та порядок оформлення розміщено на офіційному веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області - http://vinjust.gov.ua/.

Звертаємо увагу, що адміністративний збір не справляється за державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, у тому числі змін до установчих документів, пов’язаних з приведенням їх у відповідність із законами України у строк, визначений цими законами.

Враховуючи викладене, Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області закликає громадські формування звернутись до реєструючого органу до середини грудня 2016 року з метою якнайшвидшого та безоплатного внесення змін до установчих документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь