ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Граничні терміни подання звітності з єдиного соціального внеску

Дата: 21.01.2014 09:50
Кількість переглядів: 286

Міністерство доходів і зборів України нагадує, що звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі –єдиний внесок) до органів доходів і зборів подається страхувальниками щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Тому останнім днем подання звітності з єдиного внеску за грудень 2013 року є 20 січня 2014 року.
Фізичні особи – підприємці (в тому числі ті, котрі обрали спрощену систему оподаткування), які не використовують працю найманих працівників, формують та подають звіт самі за себе один раз на рік до 10 лютого року, наступного за звітним періодом. Звітним періодом є календарний рік. Тобто, останній день подання фізичними особами – підприємцями звіту з єдиного внеску за 2013 рік є 10 лютого 2014 року.
Звітність з єдиного внеску подається до органів доходів і зборів за основним місцем обліку платника єдиного внеску.
Форми та строки подання звітності щодо сум нарахованого єдиного внеску передбачено наказом Міністерства доходів і зборів України від 09.09.2013 р. №454 «Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 20.09.2013 р. за №1628/24160).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь