ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громада Кинашева – бійцям АТО

Дата: 16.01.2015 13:46
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Тепло, щиро і урочисто, 8 січня, проводжала кинашівська громада на свято Різдва бійця 72-ї бригади Петра Миколайовича Гаврилюка в зону проведення АТО, під Волноваху, де він несе службу з вересня минулого року. Відправляли його за кермом новенького “Форда”, якого громада придбала на зібрані кошти і передала бійцям для їхніх потреб. Ініціаторами збору коштів на автомобіль стали Олександр Сарахман та Олег Антонюк. Осторонь не залишилась жодна родина з Мазурівки, Нестерварки, але найбільш активними були жителі Кинашева.
Там, на передовій, рубежі України сьогодні захищають 15 чоловік кинашівської громади. Про всіх їх жителі цих трьох населених пунктів пам’ятають і турбуються. Крім автомобіля, вже втретє відправляють продукти харчування, теплий одяг, медикаменти доблесним воїнам-землякам. Забезпечили автомобіль пальним. Разом з Петром Гаврилюком на схід поїде після короткотривалої відпустки його бойовий побратим, танкіст Анатолій Григорович Безбах. Доставить власним автомобілем продукти на передову і член Тульчинської народної самооборони Анатолій Ільчик.
Всі небайдужі зібрались на території Кинашівської ЗШ І-ІІІ ступенів. Отець Іван освятив автомобіль, односельчани по-домашньому зворушливо бажали якнайскоріше повертатись живими і неушкодженими і з перемогою. Учні місцевої школи і тульчинський рок-гурт “SАМ” (Максим Сарахман, Олександр Стахурський, Андрій Броварний) підготували гарні художні номери, які показали в приміщенні спортивного залу школи, біля ялинки, головною прикрасою якої став український прапор, переданий бійцями АТО з передової з їхніми підписами. Учасники рок-гурту передали бійцям на передову портативний DVD-плеєр і телевізор, придбані за кошти від благодійних концертів, а також вірші тульчинської поетеси Наталії Погребняк.
Дуже зворушливими були слова вдячності воїнам від школярів. Діти схвильовано розповідали, як вони люблять свою неньку-Україну, як вболівають за неї і вірять в перемогу. Вони бажали воїнам повертатись живими і здоровими, вони молитимуться за них щодня.
Кинашівський сільський голова О.Баленко від імені усієї громади щиро подякувала бійцям, які боронять нашу Україну від ворога, побажала їм перемоги і щасливого повернення до рідних домівок, а також подякувала усій громаді, яка підтримує воїнів на передовій, не лише морально, а й матеріально.
Дружина Петра Гаврилюка Людмила теж щиро подякувала кинашівській громаді за підтримку від імені усіх дружин тих, хто сьогодні на передовій. Директор Кинашівської ЗШ І-ІІІ ступенів Н.Живилко висловила слова гордості за українських бійців і передала солодощі. Ведучим заходу був Валентин Стахурський.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь