ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадська рада при райдержадміністрації збиралася двічі

Дата: 09.09.2015 14:02
Кількість переглядів: 245

3 і 8 вересня 2015 року в м. Тульчині відбулося два (поетапних) засідання Громадської ради при райдержадміністрації (голова – Вячеслав Бондар). Це було пов’язано з тим, що додаткові питання, які виникли під час першого засідання, обумовили необхідність через короткий термін продовжити роботу.
На засідання 3 вересня були запрошені: начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Митрицан, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури райдержадміністрації Валерій Руденко, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський, директори загальноосвітніх шкіл м. Тульчина № 1, № 2 , № 3. В той день члени Громадської ради (13 осіб з 19) розглянули наступні питання порядку денного: 1) Про співпрацю Громадської ради з ЗШ м. Тульчина та району з питань вивчення польської мови для створення сприятливих умов щодо наступного навчання молоді у ВНЗ Польщі; 2) Про ситуацію з тарифами на комунальні послуги та енергоносії для населення.
В обговоренні першого питання взяли активну участь М.Митрицан, В.Вігуржинська, Р.Чорнопиский, В.Швець, В.Марценюк, М.Соловей. Проблеми другого питання порядку денного прокоментували Ю.Хмелевський, В.Грубий, С.Прилипко, В.Бондар, М.Соловей, В.Марценюк. Рішення приймалися в межах компетенції дорадчого органу.
Під час роботи виникли ряд додаткових питань, тому рада продовжила свою роботу через кілька днів. На засідання 8 вересня були запрошені: директор ДП «Тульчинський райагроліс» Михайло Подгорний, начальник філії «Тульчинська ДЕД» Володимир Жмуд. Члени Громадської ради (8 осіб з 19) розглянули наступні питання: 1) Про ринок цін на дрова в районі та пільги для учасників АТО; 2) Про стан ремонту автомобільних доріг у районі. Після надання відповідної інформації керівниками підприємств, в обговоренні першого питання взяли участь В.Марценюк, Л.Котляр, М.Соловей, другого – В.Бондар, В.Марценюк, К.Жуковський. Члени ради взяли до відома отриману інформацію, а голова Громадської ради В.Бондар у підсумку підкреслив, що головне завдання громадських активістів – сприяння у соціально-економічному розвитку району, всіх його територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь