ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційний практикум "Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії"

Дата: 01.04.2016 14:18
Кількість переглядів: 277

З метою попередження торгівлі людьми та привернення уваги шкільної молоді до даного питання, 01 квітня 2016 року на базі Тульчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, соціально – психологічної служби відділу освіти, служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації, представників Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено інформаційний практикум на тему «Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії». Активну участь в заході взяли учні 8 класу навчального закладу, з якими працювала практичний психолог Сігунова М.Г.
Метою заходу було: допомогти в формуванні уявлення учнів про проблему торгівлі людьми, навчити дітей правил безпечної поведінки та готовності захищати свої права.
Під час заходу школярі обговорили причини, форми та ознаки торгівлі людьми, підвищили рівень поінформованості гостроти проблеми торгівлі людьми. Представники відповідальних служб організували для дітей перегляд відеороликів «Як не стати жертвою торгівлі людьми», «Що таке торгівля людьми».
На завершення заходу всі учасники отримали корисну та цікаву інформацію у вигляді буклетів "Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії" , «Мої елементарні правила безпеки» та мали можливість розповсюдити цю друковану продукцію серед своїх друзів та знайомих.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь