ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Йдучи назустріч бізнесу

Дата: 28.09.2016 15:19
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

В приміщенні Тульчинського відділення Немирівської об’єднаної державної інспекції відбулась зустріч начальника відділення Віталія Чуби з представниками підприємницьких кіл району. На зустріч були запрошені голова спілки підприємців тульчинщини, член регіональної ради підприємців при Вінницькій ОДА Вячеслав Бондар та фізичні особи підприємці. В основному тема зустрічі стосувалася проблемним питанням, що виникають у роботі суб»єктів господарювання , вжиття відповідних заходів з метою їх вирішення.
«Стратегічною метою діяльності державної фіскальної служби було і залишається забезпечення ефективної організації роботи з надання адміністративних послуг, здійснення інноваційних кроків у напрямі підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу, удосконалення існуючих послуг та впровадження нових, переважно електронних сервісів. Але однією з функцій фіскальної служби України є виявлення фактів несплати коштів до бюджету, недопущення платниками зловживань у підприємницькій діяльності, виявлення фактів здійснення продажу алкогольної продукції без відповідних на це документів», - наголосив Віталій Чуба, - Підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування мають можливість здійснювати діяльність на пільгових умовах, проте потрібно чесно виконувати свій обов’язок щодо сплати податків, особливо в сьогоднішній складний для країни час».
Серед іншого учасники зустрічі обговорили питання легалізації найманої праці та оформлення трудових відносин, що забезпечить ріст надходжень податку з доходів фізичних осіб до місцевих бюджетів та військового збору.
На завершення заходу учасники отримали відповіді на свої проблемні запитання і, як результат, намітили шляхи їх вирішення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь