ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Європейський почин!

Дата: 08.12.2017 16:01
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Після перемог у Всеукраїнських турнірах, до яких нас призвичаїли вихованці Тульчинської ДЮСШ «Патріот», юні тульчинці вирішили спробувати свої сили за кордоном.
Днями ФК «Патріот» 2005-2007 років повернувся із II-го міжнародного турніру із футзалу, що проводився 2-3 грудня в м.Уязд Республіки Польща.
Команду було запрошено на турнір як одну з найкращих у Вінницькій області разом із клубами ФК «Балкани» м.Хмільник та ФК «Темп» м.Вінниця.
Змагання проходили по колу у вікових групах. До групи у яку згідно до жеребкування потрапив ФК «Патріот» увійшли ще 5 польських команд.У дебютній грі ФК «Патріот» зустрівся із ровесниками із ФК «Одра» м.Кедзержін Козле та переміг 3-0 (Процепко В.-2, Рильський Д.-1). Другу гру наші юнаки провели у напруженій боротьбі із господарями турніру ФК «Люксова школа футболу» у якій поступились 0-1. За короткий відпочинок (15хв.) тренером команди було внесено ряд корективів, які вплинули на подальші ігри команди. Наступною протистояла «патріотівціям» команда ФК «Бляхов’янка» із м. Кедзержін Козле, яку наші футболісти перемогли 3-0 (Деркач Є.-1, Омелянчук Д.-1, Рильський Д.-1). Четверту гру тульчинці провели із командою м.Крапковіце ФК «Спайдерс» - і знову перемога 3-0 (Деркач Є.-1, Омелянчук Д.-1, Рильський Д.-1). У завершальній грі турніру наші юні спортсмени розгромили ФК «Пяст» із м.Стржельче Опольське із рахунком 5-0(Омелянчук Д.-2, Процепко В.-1, Бідун М.-1, Рильський Д.-1).
Нежважаючи на набрані 12 очок та різницю 14-2 ФК «Патріот» посів почесне 2 місце на своєму першому міжнародному турніру із фут залу та відвідали екскурсії по Кракову та Уязду. Вітаємо рідну команду із здобуттям міжнародного досвіду та дякуєио тренеру за підготовку дітей до турніру.
Склад команди – Лановий Максим, Омелянчук Дмитро, Рильський Дмитро,Деркач Євген, Процепко Владислав, Бернацький Володимир, Бідун Максим, Комісар Олександр, Долинський Кіріл. Тренер - Ігор Бєлік.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь