ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юним технікам дорогу!

Дата: 05.10.2016 17:48
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

4-5 жовтня кращі юні механіки з усієї області брали участь в обласному огляді-конкурсі з моделювання автотракторної та військової техніки, що проходив на базі Тульчинського РЦНТТУМ.
У ньому взяли участь команди: Вінницького ОЦТТУМ; Бершадської СЮТ; Літинської ЗШ №1; Тульчинського РЦНТТУМ та Гайсинської СЮТ . Із вітальним словом до учасників та побажанням успіху звернулися заступник директора Вінницького ОЦТТУМ В.О Швець та методист відділу освіти В.Ф Стовбчатий.
Змагання були важкими та напруженими. Конкурс складався з двох етапів: захист технічної характеристики моделі та ходові випробування. Від конкурсантів вимагалися неабиякі знання, зосередженість та увага.
Всі моделі, представлені учасниками в різних класах (автотракторна колісна й гусенична, військова колісна й гусенична та вільна конструкція ), проходили випробування на спеціальній трасі. Перешкоди були не із легких: пісок, гравій, гірка та фігури підвищеної складності. Під час конкурсу, вихованці демонстрували свої індивідуальні вміння запуску радіокерованих моделей.
Командну першість вибороли юні техніки із Літина. Тульчинські умільці (Любімов Владислав та Гончар Володимир) зайняли почесне друге місце. Третіми в результаті запеклої боротьби стали гуртківці Вінниці. Наступні місця на турнірних сходинках розділили команди Гайсина та Бершаді.
Тож привітаємо наших переможців та побажаємо їм успіхів у наступних змаганнях.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь