ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ювілей Кобзаря – на особливому контролі держави

Дата: 13.01.2014 14:24
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Про необхідність уникати формалізму, бути патріотами не на словах, а на ділі, активніше залучати до співпраці місцеві засоби масової інформації наголосив голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік під час апаратної наради 13 січня 2014 року, коли розглядалися певні підсумки реалізації в районі завдань Президента України В.Януковича щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про стан виконання районних заходів, присвячених 200-річчю Т.Г.Шевченка, доповідали начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації К.Третьякова і начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан. Зокрема, повідомлено про все, що зроблено за 2012 – 2013 роки, а також про заплановані заходи на січень –березень 2014 року.
Керівники галузевих підрозділів райдержадміністрації поінформували присутніх про поточну роботу закладів освіти, медицини, соціального захисту тощо. Розглядалися ряд фінансово-господарських та організаційно-адміністративних питань, що потребують оперативного вирішення. На завершення наради голова райдержадміністрації повідомив, що районний звіт про соціально-економічний та гуманітарний розвиток за 2013 рік заплановано провести 24 січня 2014 року в Тульчинському РБК.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь