ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кампанія декларування доходів громадян – основна тема «круглого столу»

Дата: 23.03.2018 11:29
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Нещодавно в Тульчинському відділенні Немирівської ОДПІ відбувся «круглий стіл» з платниками податків за участю заступника начальника інспекції Віталія Чуби. Кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2017 року стала основною темою проведеного заходу.
Очільник податкової служби району звернув увагу присутніх, що кампанія декларування доходів громадян триватиме до 1 травня поточного року, а також закликав всіх сумлінно виконати свій громадянський обов’язок та своєчасно подати декларацію.
«Громадяни, які отримували доходи, які не підлягали оподаткуванню при їх нарахуванні чи виплаті, іноземні доходи або доходи від особи, яка не мала статусу податкового агента, обов’язково мають подати річну податкову декларацію до податкової служби за місцем реєстрації», - зазначив Віталій Володимирович.
Також, Віталій Чуба акцентував увагу на тому факті, що Декларацію про доходи за новою формою можна подати будь-яким із способів: надіслати засобами електронного зв’язку в електронній формі, особисто громадянином або надіслати поштою.
Подання декларації передбачається за податковою адресою, тобто місцем, де особу взято на податковий облік. За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою, поштою (не пізніше ніж 5 днів до завершення кінцевого терміну подання) або в електронному вигляді через сервіс «Електронний кабінет платника податків» на веб-порталі ДФС.
«З метою зберігання Вашого часу та упередження виникнення черг, запрошуємо, не очікуючи кінцевого терміну для подання декларацій, відвідати наш ЦОП та скористатись кваліфікованою порадою щодо заповнення декларації у спеціалістів центру обслуговування» – сказав Віталій Володимирович, закінчуючи бесіду з платниками .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь