ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колегія райдержадміністрації: результати ревізії бюджетів

Дата: 28.10.2015 16:38
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

28 жовтня 2015 року в м. Тульчині голова райдержадміністрації Микола Підболячний провів засідання колегії райдержадміністрації за участю голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови, керівників установ, організацій району, розпорядників бюджетних коштів, працівників райдержадміністрації, районної ради, комунальних ЗМІ. Розглянуто наступне питання порядку денного: Про результати ревізії бюджетів на території Тульчинського району за період з 01.01.2012 по 01.06.2015 року (доповідач – начальник фінансового управління райдержадміністрації Сергій Шевчук). З інформацією також виступили т.в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Алла Поваляєва, головний лікар КУ «Тульчинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Віталій Нечипорук, Тульчинський міський голова Валерій Весняний.

Підсумовуючи голова райдержадміністрації зауважив, що особливу увагу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування слід звернути на заходи із дотримання бюджетно - фінансової дисципліни, забезпечення безумовного виконання бюджетів усіх рівнів, економії матеріальних і фінансових ресурсів.

Також, голова райдержадміністрації озвучив присутнім, що за підсумками засідання колегії розроблено проект відповідного розпорядження з даного питання, за який члени колегії проголосували одноголосно. Даним розпорядженням ряду виконавців дано конкретні завдання та визначено строки їх виконання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь