ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колегія райдержадміністрації розглянула ряд актуальних питань

Дата: 20.02.2015 09:45
Кількість переглядів: 251

19 лютого 2015 року в м. Тульчині проведено засідання колегії при голові райдержадміністрації за участю міського, селищних, сільських голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, промислових підприємств, депутатів місцевих рад, представників громадсько-партійних формувань, районних ЗМІ, широкої громадськості.

Голова райдержадміністрації Микола Підболячний оголосив хвилину скорботного мовчання за героями Небесної Сотні та загиблими в АТО, в т.ч. в районі м. Дебальцеве, окреслив у вступному слові коло запланованих питань.

Члени колегії розглянули наступний порядок денний: 1) про результати діяльності агропромислового комплексу району за підсумками 2014 року та стан готовності сільськогосподарських підприємств району до проведення весняно-польових робіт (доповідав начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Паламар); 2) про переведення районної ланки Вінницької обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у режим підвищеної готовності (доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник) ; 3) про співпрацю з міжнародними проектами та залучення інвестицій в економіку району (доповідала начальник управління економіки райдержадміністрації Юлія Дудкевич) ; 4) про хід проведення першого етапу четвертої черги мобілізації людських та транспортних ресурсів (доповідав військовий комісар районного військового комісаріату Дмитро Слободянюк).

Під час обговорень виступили голова районної асоціації фермерів Юрій Кішик та інші. В роботі колегії взяв участь народний депутат України Іван Спориш.

Голова райдержадміністрації М.Підболячний підвів підсумки колегії, визначив завдання, що будуть доведені до безпосередніх виконавців відповідними розпорядженнями та дорученнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь