ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колегія відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації

Дата: 08.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

7 лютого 2019 року в конференц-залі Тульчинської районної ради відбулось засідання колегії відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації, в якому взяли участь: Шклярук В.В. – заступник голови Тульчинської РДА з гуманітарних питань, Стовбчата А.А. – голова профкому Тульчинської ради голів профкомів працівників освіти; члени колегії та директори закладів загальної середньої освіти району.
Зі вступним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді і спорту Чепернатий С.В. У своєму виступі він звернув увагу на деякі аспекти функціонування освіти Тульчинського району.
Зокрема, на зміни Конституції щодо діяльності волонтерських груп з питання вступу України в НАТО та Євросоюз; про наступний етап реалізації Концепції «НУШ»; Про вступ у дію Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькування)» (від 28.01.2019 р.); про участь у конкурсі Проектів ДФРР.
Про підсумки проведення в районі І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів впродовж 2016-2019 років виступила Фурман В.Л., завідувач районного методичного кабінету. Присутнім був запропонований перегляд порівняльних діаграм за 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 навчальні роки. Кожний директор мав можливість відслідкувати результати роботи свого педагогічного колективу із інтелектуально обдарованими учнями. Співдоповідачами з вищезазначеного питання були Петрунько В.Г., директор Богданівської ЗШ І-ІІІ ст..; Дерун Т.В., директор Кирнасівської ЗШ І-ІІІ ст..; Шарлай С.В., директор Нестерварської ЗШ І-ІІ ст., які поділилися досвідом з підготовки учнів до участі в олімпіадах.
Про підсумки виховної роботи в закладах загальної середньої освіти району за ІІ семестр 2018-2019 навчального року виступила Мойсенко О.М., головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту.
В рамках правового всеобучу перед присутніми виступила Стовбчата А.А., голова профкому Тульчинської ради голів профкомів працівників освіти, яка висвітлила основні питання соціально-економічного захисту членів Профспілки, соціальні гарантії в оплаті праці. Також вона звернула увагу педагогів на графік відпусток та оздоровлення влітку 2019 року.
Рішення колегії буде доповнено пропозиціями, внесеними після виступів та надіслано в заклади освіти для відповідного реагування.
Після засідання колегії відбулась нарада директорів, на якій виступив Камінський В.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту, про завершення 2018-2019 навчального року та особливості проведення ЗНО/ДПА.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь