ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс «Благодійна Вінниччина 2017»

Дата: 18.01.2018 09:36
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

За підтримки облдержадміністрації на Вінниччині проводиться регіональний етап національного конкурсу «Благодійна Україна» - «Благодійна Вінниччина 2017».
Конкурс має на меті розвивати благодійництво, об’єднувати благодійників і тих, хто їхню допомогу отримує. Та важливо ще й назвати персонально тих людей, які цю допомогу надають.
Заявки на конкурс приймаються до 15 лютого 2018 року.
Форму заявки можна скачати або заповнити он-лайн за посиланням http://blagoukraine.org/ukr.html. Додаткову інформацію про конкурс та щодо заповнення форми заявки можна дізнатись у виконавчого директора Асоціації благодійників України Лобко Оксани (тел. 067-164-04-11). Заповнену заявку та додаткові матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на адресу: konkurs.blago@gmail.com
Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Вінниччина 2017» можуть подавати доброчинні організації, волонтери, соціально-відповідальний бізнес, фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Вінницькій області (окрім органів місцевого самоврядування, органів державної влади та політичних партій).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь