ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс щодо забезпечення безоплатного відпуску ліків за рецептами лікарів, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи із подальшим відшкодуванням вартості відпущених ліків за рахунок бюджетних

Дата: 01.02.2019 12:42
Кількість переглядів: 191

Конкурс із визначення аптечного або фармацевтичного підприємства для забезпечення безоплатного відпуску ліків за рецептами лікарів, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи із подальшим відшкодуванням вартості відпущених ліків за рахунок бюджетних коштів
«Управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації, з метою забезпечення реалізації Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» проводить відкритий конкурс із визначення аптечного або фармацевтичного підприємства для забезпечення безоплатного відпуску ліків за рецептами лікарів, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи із подальшим відшкодуванням вартості відпущених ліків за рахунок бюджетних коштів.
До участі у конкурсі допускаються фармацевтичні та аптечні підприємства, які здійснюють відповідну господарську діяльність та через які здійснюватиметься безоплатний відпуск ліків встановленій категорії громадян.
ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЩО ПОДАЮТЬСЯ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ:
  1. Загальні відомості про сучасника
    1. Найменування
    2. Реквізити ( адреса, телефон, факс, е-маіл)
    3. ПБІ керівництва, посади, телефони
    4. Форма власності та юридичний статус
  2. Статут та повноваження посадових осіб:
    1. Копія свідоцтва про державну реєстрацію
    2. Копія статуту
    3. Копія дозволу на право зайняття відповідною діяльністю (ліцензія)
    4. ПБІ осіб, уповноважених діяти від імені учасника, яким надано право підписувати юридичні документи.
  3. Фінансове становище учасника
    1. Довідка ДПІ про відсутність заборгованості перед бюджетом ( довідка не більше 3- місячної давності).
Всі копії документів мають бути оформлені належним чином (посвідчені мокрою печаткою та підписом керівника учасника конкурсу).
Конкурсна пропозиція повинна бути одержана не пізніше 10 години дати (дня), вказаної в оголошенні про проведення конкурсу.
Конкурсна пропозиція, одержана по закінченню граничного терміну представлення пропозицій буде залишена без розгляду.
Критерії оцінювання конкурсних пропозицій:
  • Досвід роботи на ринку фармацевтичних послуг
  • Наявність мережі аптечних підприємств
  • Наявність безкоштовних додаткових послуг в аптеках, для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС (вимірювання тиску, консультації, тощо)
  • Можливість (право) здійснення відпуску лікарських препаратів відповідно до Додатоку 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 року № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 р. № 759) та постанови Кабінету Міністрів України від 13.12.2017 року № 1081 «Про внесення змін до Національного переліку основних лікарських засобів».
  • Наявність мережі постачальників та укладених прямих договорів товару (ліків) безпосередньо у виробника без посередників.
Основні умови договору що буде укладено з переможцем конкурсу:
Відсутність попередньої оплати;
Відшкодування вартості відпущених ліків виключно в межах затвердженого кошторису витрат ( доводиться до відома підприємства під час укладення Договору та є його невід’ємною частиною);
Термін дії Договору до 31.12.2019 року.
Адреса, дата і час проведення конкурсу: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, буд. 1, каб. 109, 08.02.2019 року о 11:00 год.
Тел.2-24-56

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь