ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кошти для освіти

Дата: 09.02.2015 15:44
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

5 лютого 2015 року в актовій залі районного будинку дітей та юнацтва відбулася нарада керівників навчальних закладів району. Головне питання, що розглядалося на нараді, - фінансування освітньої галузі у 2015 році.

Галузеву нараду розпочав начальник відділу освіти Митрицан М.М., який надав слово голові Тульчинської районної державної адміністрації Підболячному Миколі Васильовичу. У своєму виступі голова звернув увагу на необхідність раціонального використання коштів.

Продовжив нараду керівників загальноосвітніх навчальних закладів району начальник відділу освіти М.Митрицан, який поінформував присутніх про фінансування освітянської галузі у поточному році. Михайло Михайлович звернувся до керівників загальноосвітніх навчальних закладів з проханням уникати надлишкових видатків та економно і раціонально використовувати кошти.

Голова Ради профспілки працівників освіти Стовбчата А.А. прозвітувала про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом.

З питань проведення державної підсумкової атестації та внутрішньо шкільного контролю в закладах освіти виступила головний спеціаліст відділу освіти Кошелап С.В. Світлана Віталіївна відмітила, що в 2014-2015 навчальному році державна підсумкова атестація з української мови проводиться у формі зовнішнього незалежного тестування. Тому всім учням шкіл необхідно зареєструватись на ЗНО для отримання атестата про повну загальну середню освіту. Вона проаналізувала ведення шкільної документації та зауважила на здійсненні систематичного контролю керівників ЗНЗ з даних питань.

Головний спеціаліст відділу освіти Камінський В.В. звернув увагу керівників загальноосвітніх навчальних закладів на особливості здобуття освіти дітьми переселенців.

В роботі наради взяв участь начальник управління юстиції Лазарук М.Я. З інших питань виступили методисти відділу освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь