ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кращий державний службовець

Дата: 26.04.2013 12:56
Кількість переглядів: 415

Підсумки І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу

,,Кращий державний службовець”.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 року № 1152 щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу ,,Кращий державний службовець”, наказу Національного агентства України з питань Державної служби від 15.02.2012 року № 29 в Тульчинській райдержадміністрації в березні-квітні цього року проведено І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу ,,Кращий державний службовець”.

Конкурс проводився за двома номінаціями – ,,Кращий керівник” і ,,Кращий спеціаліст”.

Для проведення конкурсу в районі було створено організаційний комітет, який очолив Леонтьєв О.І., керівник апарату райдержадміністрації.

Взяти участь у конкурсі виявили бажання 7 державних службовців, які подали відповідні заяви та необхідні документи до Організаційного комітету.

Учасники конкурсу складали тестові завдання на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією.

Організаційний комітет забезпечив складання ділового документа учасниками конкурсу, а також виконання завдань з володіння персональним комп’ютером.

За результатами конкурсу в номінації ,,Кращий керівник” визнано переможцем Ніколенка Ігоря Володимировича, начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації, а в номінації ,,Кращий спеціаліст” Чертова Олександра Юрійовича, головного спеціаліста відділу організації виробництва, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Щиро вітаємо переможців конкурсу!!!

Організаційний комітет конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь